GreenSales Balk, het tuincentrum in Friesland

GreenSales Balk is een tuincentrum in Friesland met een eigen kwekerij van maar liefst 34.000 m² groot. Het tuincentrum is gelegen in het Friese platteland en staat bekend om hun ruime assortiment aan tuinplanten, bloemen, bomen en alles wat erbij komt kijken. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis van klantgerichtheid en kwaliteit.

GreenSales Balk biedt een ruim assortiment aan tuinplanten, waaronder bloemen, rozen, bomen, struiken en meer. Naast tuinplanten bieden ze ook een grote selectie aan tuinbouwmaterialen, zoals mulch, compost, zaad, gereedschap, tuinmeubilair en tuinaccessoires. GreenSales Balk heeft ook een uitgebreid assortiment aan bloemzaden, kamerplanten, kruiden, cactussen en meer.

Bij GreenSales Balk staan klantgerichtheid en kwaliteit voorop. Het bedrijf heeft een team van professionele medewerkers met veel ervaring in tuinbouw, zodat zij hun klanten kunnen adviseren over de beste producten. Daarnaast bieden ze ook deskundig advies over het onderhoud van tuinbouwmaterialen, planten en andere tuinaccessoires.

GreenSales Balk biedt ook veel extra diensten, zoals tuinaanleg en onderhoud, waardoor klanten hun tuin kunnen laten onderhouden door een ervaren tuinman. Ook hebben zij een groot assortiment aan tuinmeubilair, waarbij klanten kunnen kiezen uit verschillende materialen, stijlen en kleuren.

GreenSales Balk is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar kwaliteitsplanten, tuinbouwmaterialen en tuinaccessoires. Of je nu een beginner of een professional bent, bij GreenSales Balk kun je altijd rekenen op deskundig advies. Ze bieden ook extra diensten, zoals tuinaanleg en onderhoud, waardoor klanten hun tuin kunnen laten onderhouden door een ervaren tuinman.

Kom dus snel eens langs bij GreenSales Balk, één van de grootste tuincentrums in Friesland. Ons tuincentrum is in de buurt van vele Friese dorpen en zeker waard om een keer een bezoek te brengen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Onze openingstijden zijn: Ma t/m vrij: 8.00 -17.00 uur en Zaterdag: 08.30-16.00 uur.